Sushitotaal.nl is ontstaan vanuit de behoefte om alle sushi benodigdheden in 1 simpel online bezoek te kunnen bestellen. Voorheen moest je eerst naar de toko in de stad en vervolgens online speuren naar websites die messen, servies en overige benodigdheden verkochten. Een lange zoektocht die niet altijd even bevredigend afliep.
Sushitotaal.nl maakt hier een einde aan en biedt alles onder 1 'dak' zodat u snel en eenvoudig vanaf uw bank thuis kunt shoppen.

Sushitotaal.nl is als een van de eerste gespecialiseerde webshops voor sushi benodigheden in 2012 gestart, toen nog met een bescheiden assortiment.
In een snel tempo werd onze naam bekend bij de sushi liefhebbers in zowel Nederland als in Belgie en zelfs in Frankrijk weten ze ons te vinden.

Door de grote vraag uit de markt zijn we ons assortiment al snel gaan uitbreiden met als resultaat een mooi gevulde webshop met een diversiteit aan sushi benodigdheden.
Wij zoeken constant naar nieuwe artikelen die we graag toevoegen aan ons assortiment. De belangrijkste voorwaarde voor artikelen om toe te mogen treden tot het assortiment is dat ze direct te maken moeten hebben met (het maken en eten van) sushi. Geen wildgroei van allerhande aziatische artikelen dus, we vinden het belangrijk om ons te focussen op deze specialiteit. Als uitzondering op deze regel bieden we enkele leuke sushi gerelateerde gadgets voor de echte liefhebbers.

Ondertussen maken zowel particulieren als bedrijven deel uit van onze klantenkring waarvan we een groot aantal mogen rekenen tot onze trouwe, vaste klanten. Hier zijn we uiteraard erg trots op!
 
De drijvende kracht achter Sushitotaal.nl is Xander Sas. Samen met een aantal collega's zorgt hij voor een snelle afhandeling van vragen die via telefoon, email of chat binnenkomen. Tevens worden alle bestellingen met de grootste zorg klaargemaakt en in nagenoeg alle gevallen op dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL als er voor 17:00 uur besteld is. U wilt immers snel aan de slag als u heeft besteld!

Ook zorgen zij voor blije gezichten tijdens workshops of 'live cooking demonstraties' op feesten, evenementen of andere bijeenkomsten.
 
Xander Sas tijdens een sushi workshop

In de afgelopen jaren heeft een aantal ondernemers het goede voorbeeld van Sushitotaal.nl gevolgt. Wij onderscheiden ons door scherpe prijzen, een zeer korte levertijd, ruime ervaring, een ruim assortiment en een ruime voorraad.
Bovenaan onze prioriteitenlijst staan echter klanttevredenheid en service.
We vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent en horen het graag als we u ergens mee kunnen helpen.

Dat we waarmaken wat we beloven blijkt wel uit de lovende reviews die we krijgen van onze klanten op Kiyoh.nl

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten via 0318-210106 of via info@sushitotaal.nl, we staan u graag te woord!

 
Wij maken gebruik van cookies om deze website goed te laten werken en voor analytische doeleinden. Lees meer hierover in onze privacyverklaring
Sushitotaal.nl
Sushi maken
Populair
Volg ons


Al op deze website getoonde prijzen zijn inclusief BTW | copyright (c) Sushitotaal.nl | tel 0318-210106