Geen sushi zonder sojasaus!
Deze welbekende sojasaus wordt volgens traditioneel Japans recept op Nederlandse bodem gemaakt en staat in de meeste sushi restaurants op tafel.
Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus wordt volgens traditioneel recept gebrouwen uit de vier pure ingrediënten sojabonen, tarwe, water en zout; helemaal zonder kunstmatige additieven, kleurstoffenen conserveringsmiddelenof smaakversterkers. En het onmiskenbare kenmerk van Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus: de reebruine, transparante kleur en het unieke aroma.
Producteigenschappen
Inhoud: 150ML
Merk: Kikkoman
Land van oorsprong: Nederland
EAN: 8715035110106
Ingrediënten:
Water, sojabonen, tarwebloem, zout
Dit product bevat gluten
Voedingswaarden per 100ML:
Energie: 325KJ (77Kcal)
Vet: 0g (waarvan verzadigd 0g)
Koolhydraten: 3.2g (waarvan suikers 0.6g)
Eiwitten: 10g
Zout: 16.9g
Tips voor het gebruik:
Sushi dip je in de sojasaus. Een stukje sushi rol dip je kort in de saus om te voorkomen dat de rijst volzuigt en om te voorkomen dat de rijst uit elkaar valt.
Een nigiri sushi leg je eerst op z'n kant, vervolgens pak je het stukje op met de eetstokjes (of met de hand) en je dipt een puntje van de topping in de sojasaus. Dus niet de rijst!
Onder de rode schenkdop zit een plastic afsluitdopje, bewaar deze en sluit het flesje weer af als het het in de koelkast zet.
De schenkdop heeft aan 2 kanten een gaatje. Doseer de sojasaus door je duim op 1 gaatje te leggen en rustig op te tillen.
Maak de rode dop na gebruik even schoon onder de warme kraan.
Na openen in koelkast bewaren
Plus- en minpunten:
De meest bekende sojasaus
Puur natuur, zonder toevoegingen
Handig navulbaar flesje met afsluitbaar dopje
Bevat gluten
1-2 dagen levertijd
Gratis verzending in NL vanaf 70,-
Ruim assortiment
Eenvoudig retourneren
Bestel nu je Kikkoman sojasaus en geef smaak aan je sushi