OPHEFFINGSUITVERKOOP - 25% KORTING - Lees verder....

  Inloggen
Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verlanglijstje 0
  Gratis levering vanaf 70,- in NL  |   1-3 werkdagen levertijd
Foto
Sashimi is in plakjes gesneden verse vis. Voor Sashimi wordt eerste klas verse zoutwatervis gebruikt. 

Voor sashimi wordt voornamelijk zalm, tonijn, makreel, oester, inktvis en zeebaars gebruikt. Ook Sint Jacobsschelpen zijn geschikt om als sashimi gegeten te worden.

Sashimi wordt gesneden met een zeer scherp mes. Het mes moet zo scherp zijn dat je weinig druk hoeft uit te oefenen op de vis.
je eet sashimi altijd met eetstokjes. Serveer de sashimi op een mooie schaal of op een geta (serverplank) samen met sojasaus, gember en wasabi.


In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe je mooie plakjes sashimi snijdt:


<< Terug naar pagina 'Hoe maak je sushi'

OPHEFFINGSUITVERKOOP - 25% KORTING - Lees verder....

Zelf aan de slag

Hoe maak je sushi
Informatie over sushi
 

Contact

 Frankeneng 114i, 6716 AA  EDE
   0318-210106
   Whatsapp
   info@sushitotaal.nl
   Contactformulier

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 
9:00 tot 17:00


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Wij maken gebruik van cookies om deze website goed te laten werken en voor analytische doeleinden. Lees meer hierover in onze privacyverklaring
Accepteer geselecteerde cookies