OPHEFFINGSUITVERKOOP - 25% KORTING - Lees verder....

  Inloggen
Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verlanglijstje 0
  Gratis levering vanaf 70,- in NL  |   1-3 werkdagen levertijd
Foto
Chirashi is een afwijkende vorm van sushi. In tegenstelling tot de maki en nigiri vormen wordt er voor chirashi sushi gebruik gemaakt van een schaaltje. De rijst wordt in een schaaltje gedaan waarna er vervolgens ingrediënten los opgelegd worden.

Voor het maken van chirashi heb jehet volgende nodig:

Ingrediënten voor het maken van Chirashi sushi:

  •  Sushirijst, klaargemaakt volgens deze beschrijving
  • Ingrediënten naar keus (vis, groente, surimi etc)
  • Optioneel Japanse (wasabi) mayonaise
  • Wasabi
  • Sojasaus
  • Ingelegde gember
(keuken)benodigdheden: 
  • Een yanagiba (scherp mes)
  • Schaaltjes voor de chirashi
  • Een snijplank
  • Eetstokjes
 Bereidingswijze:
  1. Leg de snijplank en het mes klaar
  2. Snij de ingrediënten voor
  3. Vul een schaaltje voor de helft met rijst
  4. Leg ingrediënten naar smaak op de rijst en voeg eventueel Japanse (wasabi) mayonaise toe
Geef je tafelgenoten een bakje waarin de sojasaus gedaan kan worden.
Eet de chirashi met eetstokjes.

<< Terug naar pagina 'Hoe maak je sushi'

OPHEFFINGSUITVERKOOP - 25% KORTING - Lees verder....

Zelf aan de slag

Hoe maak je sushi
Informatie over sushi
 

Contact

 Frankeneng 114i, 6716 AA  EDE
   0318-210106
   Whatsapp
   info@sushitotaal.nl
   Contactformulier

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 
9:00 tot 17:00


Alle bedragen zijn inclusief BTW

Wij maken gebruik van cookies om deze website goed te laten werken en voor analytische doeleinden. Lees meer hierover in onze privacyverklaring
Accepteer geselecteerde cookies